Викладачі Фахового коледжу НФаУ провели захід «Пріоритети та перспективи фармацевтичної освіти» для учнів дев’ятих класів Вільшанського ліцею Солоніцевської селищної ради та учнів Харківської гімназії N40

Фаховий коледж НФаУ завжди відкритий для молодих людей, які бажають розкрити свій потенціал у захопливій сфері Фармації

6 та 8 грудня 2023 р. в рамках профорієнтаційної роботи викладачі коледжу провели захід «Пріоритети та перспективи фармацевтичної освіти» для учнів дев’ятих класів Вільшанського ліцею Солоніцевської селищної ради та учнів Харківської гімназії N40

Під час зустрічі було представлено спеціальність Фармація, промислова фармація, надано інформацію щодо освітніх програм «Фармація», «Аналітичний контроль якості хімічних лікарських сполук», та «Виробництво фармацевтичних препаратів».

Викладачі поділилися важливими аспектами, які сприяють успішному початку кар’єри та професійному розвитку, надали поради і практичні рекомендації щодо підготовки учнів до вступу у Фаховий коледж НФаУ.

Присутні отримали вичерпну інформацію про роботу асистента фармацевта, виробництво фармацевтичних препаратів та аналітичний контроль якості хімічних лікарських сполук.

Протягом зустрічі учасники мали можливість поспілкуватися з викладачами, які поділилися своїм багатим досвідом та відповідали на всі запитання учнів. Це дозволило молодим людям отримати глибше розуміння професії працівника фармації, а також з’ясувати, чи відповідає ця галузь їхнім інтересам та амбіціям.

Ми вдячні всім учасникам за їхню активну участь, зацікавленість фармацією і бажаємо успіхів у виборі професії!

Print Friendly, PDF & Email