Національний фармацевтичний університет відзначає день народження

10 вересня 2023 року, в особливий день – день народження НФаУ – проведено івент «Унікальні першокурсники 2023 року», де вчорашні школярі пройшли посвяту у фармацевтичних студентів. До свята долучилися першокурсники й університету, і Фахового коледжу НФаУ, а також академічна спільнота НФаУ, члени Наглядової ради, батьки першокурсників.

Урочистості відбулися у ТРЦ Nikolsky.

В.о. ректора, професор Алла Котвіцька привітала першокурсників з початком студентського життя й увесь колектив із 102-річницею з дня заснування Національного фармацевтичного університету. Друге століття університету почалося із надскладних випробувань, які він переживає разом з усією країною. Але попри все, єдиний у країні фармацевтичний університет живе, працює, готує фахові кадри, проводить традиційні урочистості, які є невід’ємною частиною університетського життя.

Ці урочистості не відбулися б, якби не наші героїчні захисники. Розпочинаючи урочистості, спільнота університету подякувала Збройним силам України, Прикордонній службі, Територіальній обороні, Національній поліції, медикам, фармацевтам, рятувальникам, волонтерам, кожному українцеві, який допомагає в боротьбі за вільну й незалежну Україну.

У рамках івенту відбувся збір донатів для потреб захисників України за підтримки благодійного фонду «Фармрух».

До привітань першокурсників долучилися і роботодавці-партнери університету – маркетинг-директор аптечної мережі «Аптека 911» Юлія Клименюк; випускник Національного фармацевтичного університету 2009 року, очільник відділу маркетингу компанії «Ananta Medicare» Олексій Андріяненков – представники потужних фармацевтичних компаній, які беруть участь у всіх аспектах життя університету та підтримують студентську молодь, призначаючи іменні стипендії.

Посвята першокурсників у студенти відбулася у незвичному форматі. Вони пройшли фармацевтичний квест-фест – з цікавими конкурсами, знайомством із новими знаннями – за підтримки студентів старших курсів. Для нової генерації фармацевтичної молоді відбулася перша «командна гра» в університетському студентському просторі!

Незвичайна атмосфера свята і пізнавального квесту захопили присутніх. Було багато привітань і позитивних емоцій.

Першокурсники 2023 долучилися до студентства фармації, до вікових традицій Національного фармацевтичного університету. Вітаємо вас! Навчайтеся старанно мистецтву фармації, будьте допитливими! Наближаймо Перемогу разом!

Print Friendly, PDF & Email