Студети ФКНФаУ, в рамках співпраці з кафедрами НФаУ, відвідали відкрите заняття з вибіркової дисципліни “Основи практичної косметології”

10 грудня 2021 р., в рамках співпраці з кафедрами НФаУ, здобувачі освіти групи ФБ-30м Фахового Коледжу НФаУ відвідали відкрите заняття з вибіркової дисципліни “Основи практичної косметології”. 

Доктор фармацевтичних наук, професор, завідувач кафедри косметології і аромології НФаУ, Президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація косметологів і аромологів» Олександр БАШУРА розповів як знання базової фармацевтичної освіти, що складаються з комплексу технологічних, хімічних, медико-біологічних, фармакологічних та організаційно-економічних дисциплін можуть допомогти стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі косметології.

Висловлюємо кафедрі косметології і аромології НФаУ та особисто О.Г. Башурі подяку за постійний взаємозв’язок та підтримку студентів коледжу!

Студети ФКНФаУ, в рамках співпраці з кафедрами НФаУ, відвідали відкрите заняття з вибіркової дисципліни "Основи практичної косметології"

Print Friendly, PDF & Email