Міжнародна дистанційна хімічна студентська науково-практична конференція «Хімія: сьогодення та майбутнє»

15.-16.04.2021

Міжнародна дистанційна хімічна студентська науково-практична конференція «Хімія: сьогодення та майбутнє»

Шановні учасники конференції!

Вітаю всіх закоханих у чудову науку «ХІМІЯ»!

         Міжнародна науково-практична конференція «Хімія: сьогодення та майбутнє» присвячується ювілею Фахового коледжу Національного фармацевтичного університету. У 2021 році наш коледж святкує 75-річчя з дня заснування. Вся історія нашого славетного закладу освіти завжди була тісно пов’язана з хімічними науками, хімічними спеціальностями.

        Попри складнощі, що викликані пандемією, ми налагоджуємо зв’язки між освітянами, науковцями і студентством; намагаємося акцентувати увагу на вивченні природничих дисциплін, і хімії зокрема, як першооснови вирішення актуальних проблем сьогодення у галузі новітніх технологій, екології тощо.  Пошуково-дослідна робота студентів є невід’ємною частиною підготовки висококваліфікованого фахівця, студенти під керівництвом педагогічних працівників активно працюють над питаннями, які їх цікавлять.

          Приємно, що кожного року кількість учасників збільшується, а географія розширюється, що є безперечним свідченням вірного напряму. Впевнена, що матеріали конференції, підготовлені за результатами пошуково-дослідної роботи здобувачів освіти будуть цікавими та корисними для всіх зацікавлених і знайдуть своє продовження в подальших дослідженнях та в майбутній професійній діяльності

          Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів та нових креативних рішень!

 

З повагою,

Директор коледжу                                     Тіна ПРОКОПЕНКО

 

 

Інформаційний лист

Информационное письмо

INFORMATION SHEET

 

Матеріали конференції

Програма конференції

Презентації

Статті та тези

Збірка матеріалів

Підсумки конференції

 

Print Friendly, PDF & Email