Лабораторне заняття з аналітичної хімії в рамках співпраці ФКНФаУ з кафедрами Національного фармацевтичного університету

18 травня 2023 р. в рамках співпраці ФКНФаУ з кафедрами Національного фармацевтичного університету педагогічних працівників коледжу та здобувачів освітнього освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Фармація» було запрошено на лабораторне заняття з теми «Кислотно-основне титрування», яке проводив завідувач кафедри аналітичної хімії та аналітичної токсикології, доктор фарм. наук, професор Сергій КОЛІСНИК. 

Під час заняття здобувачі освіти закріпили свої теоретичні знання з методу кислотно-основного титрування та практичні вміння з аналізу методом зворотного титрування, на прикладі аналізу розчинів амоніаку та ацетатної кислоти. 

На завершення зустрічі пан Сергій запросив всіх учасників приєднатися до Міжнародної internet-конференції «Modern chemistry of medicines», організатором якої є Національний фармацевтичний університет, яка буде проводитись 18 травня 2023 р. протягом дня.

Print Friendly, PDF & Email