З Міжнародним Днем студента!

Шановне студентство Фахового Коледжу Національного фармацевтичного університету!

Прийміть щирі вітання з Міжнародним Днем студента!

Студентство – це найцікавіший, веселий і водночас дуже відповідальний етап у житті кожної людини, коли закладаються основи майбутніх професійних та життєвих успіхів, це чудова пора юності, любові і дружби.

Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим,  вірити у свої сили, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою сміливу мету і досягати її.

Ви активні, розумні, прогресивні, талановиті. Ваші здобутки та перемоги – вагомий внесок у розвиток рідної Альма-матер. Пишаюся вашими успіхами і вірю, що жага до знань не зникне.

Зичу вам невичерпного творчого натхнення, наполегливості й успіхів у навчанні та освоєнні обраних професій! Нехай у цей день ваші молоді серця наповняться святковим настроєм, оптимізмом і радістю!

 Міцного здоров’я, творчого натхнення, радості нових відкриттів, досягнень і перемог!

Директор         Тiна ПРОКОПЕНКО

 

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адімінстрації поздоровляє з Днем студента та надає посилання на відеопривітання від голови Харківської обласної державної адміністрації Кучера О.В. https://fex.net/ru/s/1evlsfk  та студентів Харківщини https://www.youtube.com/watch?v=iOwK9U9kpgE.

 

Print Friendly, PDF & Email