Для здобувачів освіти НФаУ та Фахового коледжу НФаУ була прочитана лекція «Висвітлення переваг лікарських засобів з метою їх успішного просування. Майстерність презентації лікарських засобів» заступником директора з розвитку портфелю продуктів Корпорації «Артеріум» Дмитром РУБЦОВИМ

12 грудня 2023 р. в рамках проведення зустрічей із зовнішніми стейкхолдерами, для здобувачів вищої освіти НФаУ та Фахового коледжу НФаУ спеціальності 226 Фармація, промислова фармація ОП «Фармація» було прочитано заступником директора з розвитку портфелю продуктів Корпорації «Артеріум» Дмитром РУБЦОВИМ лекцію «Висвітлення переваг лікарських засобів з метою їх успішного просування. Майстерність презентації лікарських засобів».
Здобувачів освіти ознайомили з історією розвитку  української фармацевтичної компанії, з продукцією, яку для ТМ «Артеріум» виробляють підприємства «Київмедпрепарат» і «Галичфарм».
Студенти мали змогу пригадати фармацевтичну термінологію, дізнатися про компетенції медичних представників, про наявні тренінгові програми та багато інших питань було розглянуто на цій зустрічі. Після лекції тривали час здобувачі та викладачі ставили питання, на які отримали ґрунтовні відповіді.
Дякуємо за зустріч, впевнені, що інформація, яку сьогодні отримали, допоможе у майбутній професійній діяльності.
 
 
Print Friendly, PDF & Email