Всеукраїнська дистанційна екологічна науково-практична конференція  з міжнародною участю «Екологія. Здоров’я людини. Проблеми та перспективи людства»

24.04.2021

Всеукраїнська дистанційна екологічна науково-практична конференція  з міжнародною участю «Екологія. Здоров’я людини. Проблеми та перспективи людства»

Шановні учасники та гості конференції!

Вітаю всіх з Міжнародним днем Матері-Землі!

Другий рік поспіль ми проводимо екологічну конференцію саме 22 квітня, долучаючись до міжнародного свята. Цьогоріч Всеукраїнська екологічна науково-практична конференція «Екологія. Здоров’я людини. Проблеми та перспективи людства» присвячується 75-ти річчю з дня заснування Фахового коледжу Національного фармацевтичного університету. Професія фармацевта пов’язана зі збереженням самого цінного, що є у нашої Матері-Землі – здоров’я кожної її дитини, кожного з нас.

        Виховуючи молодь в середовищі, де поважають довкілля, турбуються про майбутнє планети та всього живого на ній, впевнена, що вони і в подальшому будуть жити з філософією збереження та турботи.

         Навіть всесвітня пандемія не змогла позбавити нас яскравих доповідей та публікацій учасників конференції. Пишаємось, що у цьому році ми змогли розширили свої горизонти далеко за межи України. Емоції переповнюють, коли бачиш географію учасників, спорідненість душ, бажання долучитись до загальної справи. Результати роботи показують, що бажання спілкуватися та презентувати результати не має перешкод.

          Впевнена, що всі матеріали конференції, підготовлені за результатами пошуково-дослідної роботи, цікаві та корисні для кожного з нас та знайдуть своє продовження в житті, професії та подальших дослідженнях.

Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення, плідних наукових звершень, творчих успіхів на ниві освіти і науки та земної гармонії!

 

З повагою,

директор коледжу                                       Тіна ПРОКОПЕНКО

 

 

Інформаційний лист

Матеріали конференції

Програма конференції

Презентації

Статті та тези

Збірка матеріалів конференції

Підсумки

Сертифікати

 

 

Print Friendly, PDF & Email