Всесвітній тиждень грошей

З 20 березня до 2 квітня 2023 року в Україні відзначався Всесвітній тиждень грошей, в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу. Студенти 1-ого курсу нашого коледжу долучились до цієї акції! 

На заняттях з предмету «Громадянська освіта: основи економічної теорії» обговорювались питання стосовно банкової системи, бюджету країни, ринку праці, заощаджень та інвестування. 

Здобувачі освіти відвідали вебінар «10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства» від головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Тетяни Машлаковської. Учасники дізналися про найпоширеніші сценарії шахрайства у воєнний час, правила безпеки у кіберпросторі, як подбати про захист свого банківського рахунку або як вберегтися від фішингу.

Бажаючі брали участь в інтерактивній інтелектуальній грі «Kahoot! Вечірка з фінансової грамотності», яка була організована Центром фінансової грамотності «Талан» за протекцією НБУ

Достойні результати продемонстрували першокурсники при перевірці своїх знань.

Вкрай важливо для майбутнього нашого суспільства,  щоб молоді люди з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання й фінансової стійкості.

Print Friendly, PDF & Email