Випускний у студентів освітньої програми «Виробництво фармацевтичних препаратів»

Сьогодні, 26 лютого, у нашому коледжі відбулись урочистості, присвячені церемонії вручення дипломів випускникам освітньої програми «Виробництво фармацевтичних препаратів», спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Дипломи молодшого спеціаліста з професійною кваліфікацією «технік-технолог» отримали 27 випускників.

На заході були присутні перші особи Національного фармацевтичного університету, адміністрація та викладачі Фахового коледжу НФаУ, батьки випускників, студенти коледжу. Почесними гостями на цьому святі стали в.о. Харківського міського голови Ігор Терехов, директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко, голова адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради Ганна Головчанська. 

Із завершенням одного з життєвих етапів й початком наступного, пов’язаного з використанням набутих в коледжі знань в професійній діяльності випускників привітала ректор НФаУ Алла Котвіцька. «Бажаю вам творчих ідей, зважених рішень, і нехай ваша робота знаходить вдячність в серцях людей » – зазначила Алла Котвицька. З вітальним словом до випускників звернувся в.о. Харківського міського голови Ігор Терехов, який  підкреслив, що робота у фармацевтичній галузі є затребуваною та важливою, особливо у сучасних умовах і, що саме професіоналізм фахівців фармації стоїть на сторожі життя людей. Приємною подією стало вручення в.о. Харківського міського голови Ігорем Тереховим подяк співробітникам Фахового коледжу НФаУ за вагомий внесок у підготовку кадрів для фармацевтичної галузі– заступнику директора з навчально-виробничої роботи Вікторії Гузєвій, завідувачці хіміко-технологічного відділення Олені Логвиненко та методистці навчально-методичного підрозділу Тетяні Качурі.«Аlma mater» завжди чекатиме на зустрічі з вами» – з такими словами до випускників звернулася директор Фахового коледжу НФаУ Тіна Прокопенко, яка побажали всім знайти своє місце в житті, й закликала не зупинятись на досягненому й продовжити навчання на наступному рівні освіти.  Теплі слова вітання висловили також завідувачка хіміко-технологічного відділення Олена Логвиненко та керівник випускної групи Ольга Сухенко.Випускники підготували дуже зворушливий виступ, який був проникнений щирою вдячністю керівникові групи, викладачам і батькам. Всім тим, хто був поруч з ними протягом всього терміну навчання, хто підтримував, навчав, наставляв, допомагав здобути чудову професію.В добру путь, шановні наші випускники!

Print Friendly, PDF & Email