Доповіді

Всеукраїнська дистанційна хімічна студентська науково-практична конференція з міжнародною участю 

“ІННОВАЦІЇ В ХІМІЇ. СТУДЕНТСЬКІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ДОСЯГНЕННЯ”

16 квітня 2025 року

 

Доповіді

ТРЕНДИ І СЕКРЕТИ СВІТОВОЇ ПАРФУМЕРІЇ

Сіренко Ірина

Керівник – С.М. Тютько

ВСП “Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ”

м. Харків

Доповіді

РІДКІСНОЗЕМЕЛЬНІ ЕЛЕМЕНТИ: КЛЮЧ ДО ІННОВАЦІЙ ТА ЗДОРОВ’Я

Фоміна Ярослава

Керівник – К.С. Плотнікова

КЗОЗ «Харківський обласний медичний фаховий коледж» ХОР

м. Харків

Доповіді

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У СУЧАСНІЙ ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ: СУБЛІМАЦІЯ ФРУКТІВ

Сіренко Ірина

Керівник – В.С. Новакова

ВСП “Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ”

м. Харків