Привітання директора Коледжу НФаУ Т. С. Прокопенко випускників 2020 року

Дорогі випускники!

 

Вся коледжанська родина вітає вас зі знаменною подією у вашому житті закінченням Коледжу Національного фармацевтичного університету!

Ми щиро вдячні вам за те, що місцем свого професійного і духовного становлення ви обрали наш заклад освіти.

Понад 70 років багато поколінь викладачів, студентів і випускників прославляли свою Альма Матер видатними професійними здобутками, перемогами, інтелектуальними та спортивними злетами, берегли та збагачували славетні освітянські традиції.

Пам’ятайте, кожен з вас власноруч творить історію коледжу.

Ваш внесок, це наполегливе навчання, це плідна дослідницька робота, активна участь у громадському, творчому та культурному житті, студентське самоврядування, волонтерська робота і багато-багато добрих справ та вчинків, які додалися до скарбниці здобутків коледжу НФаУ.

У цей важливий день ми бажаємо вам міцного здоров’я і великої творчої енергії! Впевнено йдіть вперед, долайте всі перешкоди, ніколи не здавайтесь! Змінюйтесь у світі, що зараз дуже швидко розвивається, але залишайтесь вірними собі і своїм професійним принципам! Бережіть зв’язки зі студентськими друзями, завжди допомагайте один одному! Будьте креативними,  сильними, любіть Україну і любіть Фармацію!

Щороку, 3 травня, Коледж НФаУ радісно відкриває свої двері для зустрічі випускників… Чекаємо на вас!

 

З повагою,

Директор Коледжу Національного фармацевтичного університету Тіна Сулейманівна Прокопенко

Print Friendly, PDF & Email