Конкурс – огляд презентацій «Моє покликання – Фармація»

29 травня 2020 р. в Коледжі НФаУ, за підтримки Національного фармацевтичного університету, пройшов конкурс-огляд  презентацій «Моє покликання – Фармація» в рамках Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2020»  серед здобувачів освіти фармацевтичних коледжів та фармацевтичних відділень медичних коледжів (училищ) за спеціальністю 226 Фармація, промислова фармація, освітньо-професійна програма «Фармація».

В конкурсі взяли участь представники 17 закладів освіти, які стали переможцями І етапу (відбіркового в закладах освіти) Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2020». Студенти мали змогу розповісти всій фармацевтичній спільноті про свої досягнення, спеціальність, заклад освіти, де навчаються, престиж професії та плани на майбутнє.

За рішенням організаційного комітету – переможених не має! Всі студенти змогли гідно представити свої заклади освіти, підкреслити значущість професії «фармацевт» та здатності самостійно і ефективно презентувати результати творчих проєктів.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернулась ректор Національного фармацевтичного університету А.А. Котвіцька.

Творчі доробки конкурсантів  представлені на сторінці  сайту Коледжу НФаУ.

Деякі заклади освіти надіслали на нашу адресу  додаткові, позаконкурсні цікаві матеріали. Переглянути їх можна на сторінці коледжу на Facebook за посиланням https://www.facebook.com/cnfau.abiturient

Print Friendly, PDF & Email