Міжнародна дистанційна екологічна науково-практична конференція «Екологія. Здоров’я людини. Проблеми та перспективи людства»

Шановні учасники та гості конференції!

Міжнародна дистанційна екологічна науково-практична конференція «Екологія. Здоров’я людини. Проблеми та перспективи людства»Декілька років поспіль ми проводили нашу екологічну конференцію навесні, коли природа прокидається та оживає. Нажаль ця весна принесла надзвичайні зміни не тільки в долі кожного з нас, а й у строки проведення нашої конференції. Але не дивлячись на те, що життя продовжує нас випробовувати з кожним разом все сильніше, ми не могли відмовитися від можливості спілкування з Вами, хоча й в дистанційному режимі. Тому вирішили провести нашу конференцію саме 01 грудня, коли уся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом, покликаний підвищити поінформованість щодо ВІЛ/СНІДу та привернути увагу суспільства до порушень прав і свобод людини, які мають ВІЛ-статус. 

Екологічне виховання молоді, формування відповідальності за своє здоров’я та здоров’я інших людей, надання необхідних знань, як для професійного розвитку, так і для життя загалом – це відповідальна та надихаюча місія.

 Ми радіємо тому, що сьогодні конференція насичена цікавими, змістовними доповідями та публікаціями. Пишаємось, що в цьому році ми маємо широку географію учасників конференції. Це свідчить про те, що у Вас, шановні учасники, є бажання спілкуватися, працювати, розвиватися не дивлячись ні на що. 

Впевнена, що всі матеріали конференції, цікаві та корисні для кожного з нас та знайдуть своє продовження в житті, професії та подальших дослідженнях. 

Бажаю всім нам мирного неба, міцного здоров’я, натхнення, творчих успіхів на ниві освіти і науки!

З повагою,

Директор Фахового коледжу НФаУ                           Тіна ПРОКОПЕНКО 

 

 
Матеріали конференції:
Print Friendly, PDF & Email