З днем студента!

Вітаємо всю студентську молодь!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня студента — свята молодості, свята тих, хто відчуває невтомну спрагу знань і пошуку: молодих, енергійних, креативних, сповнених свіжих ідей і надій.

Хай навчання у нашій Аlma Mater стане для всіх вас першою та надійною сходинкою у щасливе та гідне майбутнє! Бажаємо Вам гарної долі, енергійного творчого життя, міцного здоров’я, яскравих ідей та відкриттів, щасливої студентської юності, успіхів у навчанні і творчості, стрімкого підйому до вершин знань і самовдосконалення!

Дякуємо групам, які долучилися до онлайн-марафону «VIVAT STUDENT!!!!», яркий пройшов за ініціативи Студентського Парламенту. Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками.

Відео доробки вітань від студентської спільноти ви можете переглянути за посиланням: http://surl.li/aruhv, або на сторінці Instagram Студентського Парламенту ФКНФаУ https://instagram.com/studentsparliament_of_fcnfau?r=nametag

Бажаємо щасливо відсвяткувати цей день та нехай у пам’яті закарбовуються найщасливіші і найприємніші моменти студентського життя!

Print Friendly, PDF & Email