Здобувачі освіти Фахового коледжу НФаУ взяли участь у зустрічі з представниками Фармацевтичної компанії Balkan Pharmaceuticals

07 червня 2024 р. здобувачі освіти Фахового коледжу НФаУ освітніх програм «Виробництво фармацевтичних препаратів» та «Аналітичний контроль якості хімічних лікарських сполук» взяли участь у зустрічі з представниками Фармацевтичної компанії Balkan Pharmaceuticals (Молдова).

Компанія Balkan Pharmaceuticals на фармацевтичному ринку працює з 2006 року за стандартами GMP. Це підтверджується їх зобов’язанням до високої якості на кожному етапі технологічного процесу. Вони мають сучасні виробничі потужності, оснащені останніми технологіями, які відповідають міжнародним стандартам. Усі продукти, які розробляються та виробляються компанією, проходять суворі процедури контролю якості.

@balkanpharmaceuticals_com використовує найновіші результати наукових досліджень для виробництва високоякісних ліків для профілактики і лікування різних захворювань. Компанія виробляє широкий асортимент фармацевтичних продуктів, серед яких: антибіотики, противірусні, протизапальні, а також препарати для лікування серцево-судинних захворювань; препарати для спортивної медицини; вітаміни та добавки.

Здобувачам освіти побували на віртуальній екскурсії по виробничим ділянкам підприємства, задали багато питань і отримали інформаційні та професійні відповіді. Крім того, були запрошені на роботу у відділ контролю якості та на виробництво.

Зустріч пройшла на високому рівні та викликала велике зацікавлення у всіх учасників.

Print Friendly, PDF & Email