- Спирти та феноли (фізико-хімічні властивості).
- Хімічні властивості карбонових кислот. Реакція естерифікації.
- Естери.
- Жири. Властивості та застосування.
- Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма.
- Дисахариди та олігосахариди.
- Полісахариди. Крохмаль. Целюлоза.
- Насичені аміни.Будова аміногрупи. Хімічні властивості метанаміну.
- Ароматичні аміни. Хімічні властивості аніліну. Одержання аніліну.
- Амінокислоти. Хімічні властивості аміноетанової кислоти. Пептиди.
- Білки як високомолекулярні сполуки.
- Структура білків та їхня роль в організмі.
- Синтетичні високомолекулярні речовини. Реакції полімеризації та поліконденсації.
- Каучуки, гума. Найпоширеніші полімери та сфери їхнього використання.
- Розв’язок типових розрахункових задач.
- Розв’язок типових задач.
- Обчислення кількості речовини ,маси або об’єму, якщо один із реагентів взято в надлишку.
- Сполуки неметалічних елементів з Гідрогеном. Характеристика амоніаку.
- Сполуки неметалічних елементів з Гідрогеном, їхнє застосування.
- Оксиди неметалічних елементів. Їхні загальні хімічні властивості.
- Окисні та відновні властивості неметалів. Застосування неметалів.
- Характеристика неметалічних елементів, їхнє розташування у періодичній системі.
- Алюміній.Поширення у природі. Характеристика елемента. Властивості простої речовини.
- Алюміній оксид та алюміній гідроксид. Дослідження амфотерних властивостей сполук алюмінію.