Знайомство з професією

, які навчаються за освітньою програмою «Аналітичний контроль якості хімічних лікарських сполук», на якій познайомили майбутніх хіміків-лаборантів правилами навчання у коледжі та познайомили з їхньою професією.

Завідувач хіміко-технологічним відділенням Логвиненко О.В. та викладачі комісії Коломієць І.В. та Богданова Л.М., розповіли студентам про історію коледжу, їхню майбутню спеціальність, про вимоги до фахівців, ознайомили їх з дисциплінами, що будуть вивчатися студентами протягом усього навчання, бази виробничих практик та про вищі навчальні заклади, в яких вони можуть вчитися після закінчення коледжу.

Студенти третього курсу Василенко В. та Новосельцев І. поділилися враженнями від навчання, розповіли про цікаві події, які були у них протягом першого та другого курсу, гурткову роботу, культурне життя та про участь у Наукових пікніках. Голова циклової комісії хімічних дисциплін Сафронова Г.Ю. надала інформацію про конкурс професійної майстерності, що відбувається напередодні виробничої практики, про саму практику та випускний Державний іспит.

Студентам переглянули відеофільм про сучасне фармацевтичне виробництво за стандартами GMP, в якому говориться про тісний взаємозв’язок між процесом виготовлення ліків та контролем якості продукції на всіх етапах виробництва, про роль даної спеціальності як у фармацевтичної, так і інших галузях.

Знайомство з професією Знайомство з професією Знайомство з професією[:]

Print Friendly, PDF & Email