Подарувати трохи щастя під силу кожному!

27 листопада 2019 р. студенти та викладачі коледжу за ініціативи профспілкового бюро, студентського парламенту та підтримки Національного фармацевтичного університету мали змогу поспілкуватися та надати матеріальну допомогу вихованцям  Великобурлуцького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Надія» (с. Вільхуватка, Харківської області).

На даний час в центрі виховується 24 дитини, віком від трьох до вісімнадцяти років. Це діти, що позбавлені батьківського піклування, діти з неблагополучних родин, діти із затримкою розвитку, які соціально не адаптовані. Гаряча вода з крану здається їм справжнім дивом, а звичайний борщ – дивовижною екзотичною стравою. Їх тут вчать, як правильно тримати ложку і виделку, як чистити зуби і попутно заліковують душевні рани.

Усі були раді знайомству. Дітлахи тішились солодкими подарунками та музичними привітаннями з прийдешніми новорічними святами.

Так би хотілося, щоб кожен з цих діток ніколи не відчував ні в чому потреби, щоб кожен міг сповна насолодитися дитинством. Однак не кожному пощастило отримати сім’ю, затишний і теплий будинок і, що найважливіше, дитяче щастя. А подарувати хоч трохи щастя під силу кожному.

Спасибі всім небайдужим – Ректору НФаУ (Котвіцькій А.А.), директору (Прокопенко Т.С.), голові профбюро (Богомол Н.П.), викладачам та студентам Коледжу НФаУ за ініціативу, підтримку і допомогу в цій нелегкій справі !!!

Print Friendly, PDF & Email