“Наукові пікніки” – фестиваль науки та освіти в Харкові

21 вересня 2019 р. в Харкові пройшли ІХ Наукові пікніки – фестиваль науки, освіти та науково-популярної культури під відкритим небом.

Наукові пікніки прагнуть популяризувати науку та віднаходять професіоналів і ентузіастів, здатних найскладніші речі пояснити «простими словами» й унаочнити видовищними дослідами. Формат дозволив безпосередньо залучити до наукової активності глядачів — для дітей і дорослих проводились майстер-класи, ігри, конкурси та дозволили відтворювати всі експерименти власноруч.

Навчальний заклад представляла команда з понад 40 осіб, у складі якої – студенти усіх спеціальностей; викладачі хімії, анатомії, біології, фізики, фармакогнозії та технології ліків; представники довузівської підготовки та приймальної комісії.

За участь у проекті Коледж Національного фармацевтичного університету та всі його представники отримали диплом учасникs ІХ «Наукового пікніку» у м. Харків.

Адміністрація Коледжу НФаУ висловлює вдячність викладачам, які взяли участь у заході. Особлива подяка студентам-волонтерам, які долучилися до проведення Наукових пікніків.

Print Friendly, PDF & Email