Тиждень фармацевтичних дисциплін

В перший день тижня був проведений хімічний марафон з фармацевтичної хімії для груп Ф-33 та Ф36. Захід проходив у формі змагання: студентам було запропоновано п’ять конкурсів хімічної тематики та конкурс капітанів.
З невеликим відривом перемогла група Ф-33. Всі учасники отримали інтелектуальну, моральну й естетичну насолоду від змагань.

12 вересня для студентів III курсу спеціальності «Фармація» була проведена прес-конференція «Фармація: кар’єрні сходинки». Гостями заходу стали представники відомих зарубіжних та вітчизняних фармацевтичних і косметичних компаній. Студенти Коледжу із задоволенням прослухали доповіді на теми: «Огляд асортименту сучасних препаратів рослинного походження компанії «Ліктрави»» та «Beyond: Екологічна краса для природи і людини». Відеофільм представлений компанією «Ананта» був сприйнятий аудиторією із великим зацікавленням.

Формат заходу передбачав спільну взаємодію між доповідачами та студентами. Крім відповідей на питання студентів по темі доповідей, гості охоче розповіли в чому полягають особливості професії фармацевтичного представника, чим відрізняється їх теперішня робота від роботи фармацевта. В свою чергу, студенти мали змогу дати відповіді на питання фармацевтичних працівників. Правильні відповіді були відмічені сувенірною продукцією компаній. Наприкінці заходу була проведена святкова лотерея серед студентів. В розіграші номінації: «Фармакогнозія. 10 балів з теми: ЛРС, що містить сапоніни» гостями заходу було визначено три переможниці.

Заходи пройшли у святковій, доброзичливій атмосфері, розчарованих не було, всі отримали нові знання та багато позитивних емоцій!

Тиждень фармацевтичних дисциплін Тиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплін Тиждень фармацевтичних дисциплін Тиждень фармацевтичних дисциплін Тиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплінТиждень фармацевтичних дисциплін

Print Friendly, PDF & Email