Проєкт для студентів-лідерів – Leaders Day

05-06 вересня 2021 р. в місті Києві офлайн відбувся захід для студентів-лідерів – Leaders Day, який організувала Бренд агенція UGEN.
Ugen – платформа для освітян, студентів та бізнесу. Компанія, яка об’єднує роботодавців та потенційних працівників. Співпрацює з менеджерами різних компаній, які надають поради з працевлаштування, проводять різні заходи спрямовані на підтримку активної молоді та консультування з таких питань: побороти страхи перед співбесідою, скласти резюме, пройти шлях від стажера до співробітника компанії, відкриття “таємниць” стосовно просування товару на ринку, консультації з реалізації власних бізнес проектів та ідей.
У числі 50-ти найкращих активістів, відібраних зі всієї України, була студентка 3 курсу групи Ф-31 нашого коледжу ЄВДОКИМЕНКО Олександра. Проєкт включав в себе поради від компаній щодо проджект менеджменту у форматі лекцій, командний брейншторм та пітчинг ідей.
«Захід дуже сподобався. Він перевершив мої сподівання. Дружня атмосфера, хороша підготовка спікерів спонукали до невимушеного спілкування. Цей день був сповнений мотивацією, запалом та креативними рішеннями від всіх учасників. Сподіваюсь, що це тільки початок мого активного життя», поділилась Олександра своїми враженнями.
Print Friendly, PDF & Email