Педагогічний ОСКАР-2021

Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» з метою вивчення і поширення досвіду інноваційної педагогічної діяльності, сприяння зростанню професійної майстерності педагогів, підвищення ефективності освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році проводить конкурс професійної майстерності «Педагогічний ОСКАР – 2021».

30 листопада  2020 р. у Фаховому коледжі НФаУ проведено відбірковий етап конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2021», на якому всі бажаючи мали змогу презентувати свої методичні напрацювання. На розгляд конкурсної комісії  представлені методичні доробки  у номінації «Інновації  у створенні й упровадженні сучасних методик, форм, прийомів викладання, навчально-методичного забезпечення, національного й професійного виховання студентської молоді в умовах  викликів сьогодення». Конкурсною комісією відібрано 3  кращі роботи для участі у заключному етапі конкурсу в Науково-методичному центрі ВФПО:

  1. Портфоліо викладача суспільних дисциплін (Карацюба О.В.)
  2. Освітній веб-сайт викладача хімічних дисциплін Інни Коломієць для студентів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» та слухачів підготовчих курсів до вступу до коледжу з хімії (Коломієць І.В.)
  3. Досвід використання індивідуальних  навчально-дослідницьких завдань як засобу реалізації контекстного навчання фармацевтів (на прикладі навчального предмета «Хімія») (Новакова В.С.)

 

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС “ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР-2021”

 

Print Friendly, PDF & Email