Міжнародна дистанційна науково-практична конференція «Технології дистанційного навчання: впровадження, розвиток, удосконалення»

23-24.03.2021

Шановні учасники конференції!

Міжнародна дистанційна науково-практична конференція «Технології дистанційного навчання: впровадження, розвиток, удосконалення»Щиро вітаю всіх, хто взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Технології дистанційного навчання: впровадження, розвиток, удосконалення»!

Ця конференція проводиться напередодні 75-ти-річного ювілею нашого славетного навчального закладу Фахового коледжу Національного фармацевтичного університету і присвячується цій події.

Участь у конференції – це чудова нагода для освітянської спільноти, яка цікавиться проблемними питаннями та новими підходами до сучасного навчання в умовах сьогодення, обмінятись досвідом, поставити проблемні запитання й знайти відповіді на них, поділитись власними досягненнями та напрацюваннями.

Вважаю, що напрямки конференції відповідають найактуальнішим питанням освітньої діяльності в сучасних непростих умовах. Дослідження цих надзвичайно актуальних проблем цінне тим, що учасники конференції здатні внести нове бачення в їх вирішення.

Бажаю учасникам науково-практичної конференції плідної роботи та нових творчих здобутків!

З повагою,

Директор Фахового коледжу НФаУ                 Тіна ПРОКОПЕНКО

 

Матеріали конференції

Print Friendly, PDF & Email