Конкурс – огляд презентацій «Моє покликання – Фармація»

Шановні колеги!

У травні 2020 року освітня фармацевтична спільнота готувалася провести ювілейний ХХ Всеукраїнський конкурс «PANACEA-2020», який традиційно, ось вже два десятиріччя, об’єднує в інтелектуальному марафоні здобувачів освіти фармацевтичних коледжів та фармацевтичних відділень медичних коледжів (училищ) за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація».

Однак так сталося, що життя внесло свої корективи. У цeй нeпростий час, коли людство зіткнулося і бореться з коронавірусною інфекцією, ми маємо не лише продовжувати навчати нашу молодь, а й шукати нові підходи до забезпечення якості підготовки – у дистанційному режимі. Це є виявом нашої соціальної відповідальності.

Цього року нам не випала честь вітати учасників конкурсу на Слобожанщині, у Харкові, фармацевтичній столиці України, у звичному всім форматі – у гостинних аудиторіях Коледжу НФаУ. Однак ми можемо скористатися тими технологіями, які наразі представлені у освітньому просторі. Ми знайшли і за вашої підтримки, безперечно, реалізуємо альтернативну можливість, що дозволить нашим студентам виявити власні знання та відчути приналежність до фармації – соціально значущої сфери.

Сьогодні фармацевти знаходяться пліч-о-пліч з лікарями на передовій боротьби з пандемією коронавірусу, що стала найбільшим випробуванням для людства у останнє сторіччя. Відданість справі, професіоналізм, людяність,

милосeрдя, розуміння, що спільні зусилля є запорукою перемог у збереженні життя та здоров`я людини, – це ті цінності, які дозволяють фармацевтам гідно протистояти викликам. І це ті цінності, які ми прищеплюємо нашим студентам.

Задумуючи реалізацію проєкту Конкурсу-огляду презентацій «Моє покликання – Фармація», ми керувалися бажанням підкреслити величезну відповідальність, яка покладена на фармацевтів, і престиж професії.

Переконана, що участь у цьому дистанційному проєкті, де соціальна складова суттєво переважає конкурсну, стане для наших студентів доброю нагодою для демонстрації не лише фахових компетентностей, а й творчих здібностей.

Конкурс-огляд буде проведений дистанційно – 29 травня 2020 р. на базі Коледжу Національного фармацевтичного університету.

Ми чекаємо на участь студентів вашого закладу освіти!

Будьмо здоровими, залишаймося вдома!

Зі щирими вітаннями від академічного корпусу Національного фармацевтичного університету та педагогічного колективу Коледжу Національного фармацевтичного університету.

Ректор                                                                                  Алла КОТВІЦЬКА

 

Print Friendly, PDF & Email