Конкурс-огляд презентацій «Моє покликання – Фармація» в рамках Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2021»

28 травня 2021 р.  у Фаховому коледжі НФаУ, за підтримки Національного фармацевтичного університету, відбувся конкурс-огляд  презентацій «Моє покликання – Фармація» в рамках Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2021», який об’єднав в інтелектуальному марафоні здобувачів освіти фармацевтичних коледжів та фармацевтичних відділень медичних коледжів (училищ) за спеціальністю 226 Фармація, промислова фармація, освітньо-професійна програма «Фармація».

 З вітальним словом до учасників конкурсу звернулась ректор Національного фармацевтичного університету А.А. Котвіцька.

В конкурсі взяли участь здобувачі освіти останнього року навчання з 18 закладів освіти, які стали переможцями І відбіркового (у закладах освіти) етапу Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2021». Конкурсанти представили всій фармацевтичній спільноті свій заклад освіти та спеціальність, розкрили престиж професії, розповіли про свої досягнення та плани на майбутнє. Всі представлені роботи виконані цікаво, креативно, з любов’ю до обраної професії.

За рішенням організаційного комітету – переможених не має!

Творчі доробки конкурсантів  представлені на сторінці сайту Фахового коледжу НФаУ. Долучитись до свята фармації можна також на сторінці коледжу на Facebook.

Print Friendly, PDF & Email