Зустріч з практичним психологом

8 вересня 2022 р. відбулася зустріч студентів випускних груп Фахового коледжу НФаУ з практичним психологом ПЛЯКА Любов‘ю Володимирівною.
Здобувачі освіти мали змогу не тільки виявити, за допомогою тестів, наскільки вони розуміють свої емоції, який рівень стресостійкості мають та до якого типу особистості відносяться, але й які існують шляхи вирішення психологічних проблем. Звісно, проходження тестів не дає чіткої відповіді на всі запитання, але допомагає краще себе зрозуміти.
Життя людини починається з вдиху, підтримується диханням, закінчується видихом. Як дихати правильно, яка користь глибокого дихання для здоров’я і приклад простої, але корисної дихальної вправи та загалом, як підтримувати свій стан в нормі під час військового стану – ще одне питання, яке обговорювалось разом з психологом.
У цей складний для нас усіх час потреба психологічної допомоги є вкрай актуальною. Дорослі та діти, які перебувають у гострому стресовому стані, потребують зовнішньої підтримки. Завдяки цій зустрічі студенти отримали навички, які допоможуть їм побороти стрес у кризових ситуаціях та зрозуміли, що право на психологічну поміч має кожен!

Print Friendly, PDF & Email