Зустріч зі стейкхолдерами

15 лютого 2022 р. у Фаховому коледжі НФаУ в онлайн-форматі з використанням веб-платформи ZOOM відбувся «круглий стіл» за участю адміністрації коледжу, методичних керівників практики від коледжу, студентів випускних груп та зовнішніх стейкхолдерів – працедавців.  

На зустріч завітали: керівник програми співпраці з освітніми закладами аптечної мережі Подорожник (м. Львів) – Марія Скринник; HR-менеджер аптечної мережі АНЦ Харківського регіону (м. Харків) – Ірина Петросян.

Захід відбувався в режимі інтерактиву – відкритого спілкування всіх учасників. Метою заходу було залучення до продуктивної та конструктивної дискусії з питань практики та працевлаштування стейкхолдерів спеціальності 226 Фармація, промислова фармація ОПП Фармація.

Учасники «круглого столу» обмінялися думками щодо змісту програм практик ОПП Фармація різних рівнів освіти, набуття випускниками фахових компетентностей, необхідних для підготовки конкурентоспроможних на ринку праці спеціалістів фармацевтичної галузі, форми співпраці між працедавцями та ФКНФаУ для легкого та комфортного процесу працевлаштування випускників коледжу тощо.

Усім стейкхолдерам було запропоновано взяти участь в опитуванні щодо освітньо-професійної програми Фармація, початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти, ступеня вищої освіти – молодший бакалавр, освітньої кваліфікації молодший бакалавр фармації, промислової фармації у Фаховому коледжі Національного фармацевтичного університету. Студентам запропоновано пройти анкетування щодо задоволеності процесом організації їх практичної підготовки.

Фаховий коледж НФаУ висловлює усім учасникам «круглого столу» щиру вдячність за співпрацю, активну позицію та підтримку на шляху модернізації освіти ОПП Фармація спеціальності 226 Фармація, промислова фармація.

Print Friendly, PDF & Email