Засідання методичного об’єднання викладачів хімії та біології

, головою якого є викладач ЦК «Загальної хімії» Ісаєнко Ю. В.

На засіданні були присутні викладачі Коледжу та інших навчальних закладів Харківської області. Наші викладачі Тюкіна В. М. та Строна О. В. представили свій педагогічний досвід за темами: «Впровадження здоров’язберігаючих технологій при викладанні фармакогнозії у Коледжі НфаУ» та «Формування та актуалізація міждисциплінарних зв’язків при викладанні фармакології у фармацевтичному коледжі».

Також було заслухано доповідь викладача Коледжу Текстилю та дизайну Холодової Н. О. за темою «Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення інформативної компетентності студентів» та викладачів Коледжу НФаУ Горбунової Н. І. та Павлової Л. П. за темою «Гурткова робота як спосіб розкриття творчих здібностей майбутніх фахівців».

Всю інформацію аудиторія прийняла із зацікавленістю. Готуємось до наступних зустрічей!

Засідання методичного об’єднання викладачів хімії та біології Засідання методичного об’єднання викладачів хімії та біології Засідання методичного об’єднання викладачів хімії та біології Засідання методичного об’єднання викладачів хімії та біології Засідання методичного об’єднання викладачів хімії та біології[:]

Print Friendly, PDF & Email