Живе Масляна сім деньочків. Залишайся, Масляна, на сім рочків…

22 лютого 2017 року по-справжньому зустрічали весну і в Коледжі Національного фармацевтичного університету. Учасники театральної студії «Бурлеск» зустріли гостей жартами та нагадали всім давні традиції. Ось, наприклад, хлопцям, які за рік не одружилися, колись чіпляли до руки чи до пояса справжню колодку, від якої можна було відкупитися лише подарунком. Так студенти, поділившись з усіма бадьорим настроєм, відкрили щорічну благодійну виставку «Допоможи талантом дітям», що стала в коледжі гарною традицією. Вона вже вкотре об’єднує студентів і викладачів, які перетворюють її своїми творчими виробами в справжню майстерню таланту, доброти й творчості. Це і вишивки, і картини, і вироби з бісеру, витвори в стилі квілінг та багато іншого. До свята Масляної студенти гостинно частували всіх присутніх традиційними українськими варениками й млинцями, а також сучасними кулінарними шедеврами.

Завдання акції-виставки — не тільки показати красу творчості та таланту, а й допомогти людям, які потребують підтримки. Уже не вперше благодійна виставка спрямована на збір коштів для онкохворих дітей гематологічного відділення Харківської міської дитячої клінічної лікарні № 16. На важливості таких акцій наголосила гостя заходу — заступник голови Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Тетяна Борисівна Пустовойт.

«Людина починається з добра…» — лунають щирі слова з уст учасників святкового заходу. Віриться, що дитячі серця, уже зараз здатні на добрі справи, понесуть у великий світ чуйність і милосердя.

[flagallery gid=125]

Print Friendly, PDF & Email