Відбувся цикл міні-лекцій з хімії “Хімія у нашому житті” та запрошуємо на наступний цикл міні-лекцій “Таємниці рослинного світу” з 09 по 15 січня 2023 р.

З 14 по 18 листопада 2022 р. Фаховий коледж НФаУ проводив в online-форматі цикл міні-лекцій з хімії “Хімія у нашому житті”. Викладачі циклової комісії хімічних дисциплін зустрічались з майбутніми вступниками, студентами, викладачами, всіма, хто небайдужий до дивовижної науки хімії.
Представлені лекції були на різну тематику. Відвідувачі дізналися про світ органічної хімії, про шлях хімічних сполук від простих речовин до лікарських сполук, про хімічні речовини та їхні перетворення навколо нас.
Ми дуже вдячні всім, хто був присутній на наших лекціях, хто зацікавився цією наукою. І будемо раді бачити Вас з 09 по 15 січня 2023 р. на наступному циклу міні-лекцій “Таємниці рослинного світу”, які проводитимуть викладачі циклової комісії фармацевтичної хімії та фармакогнозії.

Ми чекаємо на Вас!

Відбувся цикл міні-лекцій з хімії "Хімія у нашому житті" та запрошуємо на наступний цикл міні-лекцій "Таємниці рослинного світу" з 09 по 15 січня 2023 р.

Print Friendly, PDF & Email