У Коледжі пройшов благодійний ярмарок “Допоможи талантом дітям”

22 листопада у Коледжі НФаУ відбувся благодійний ярмарок “Допоможи талантом дітям”, що вже котрий рік поспіль є культурною ініціативою профспілкової організації та студентського парламенту коледжу до Міжнародного дня осіб із інвалідністю.

Відвідувачам ярмарку пропонувалися різноманітні смаколики домашнього приготування – печиво, пряники, тортики, а також предмети рукоділля – вишиванки, мереживо, сувеніри з деревини, тканини та повсті. Усі зібрані кошти небайдужі «виробники» – студенти та викладачі коледжу – переказують до дитячих будинків, лікарень і шкіл-інтернатів.

Цього року здобуток ярмарку призначався для гемолітичного відділення Харківської міської лікарні № 16, Харківського спеціального навчально-виховного комплексу № 8 й Обласного будинку дитини № 3.

З вітальним словом до присутніх звернулися перший проректор НФаУ, доцент А.І. Федосов, директор коледжу, доцент Т.С. Прокопенко. Від гостей заходу виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Харківського спеціального навчально-виховного комплексу № 8 О.М. Єна та представниця благодійного об’єднання «Харьков – город добрых сердец» А.І. Калашнік.

Також на святі прозвучали класичні твори для скрипки в виконанні відомого українського мультиінструменталіста Миколи Мирошниченка. Студенти коледжу з цікавістю поспілкувалися з маленькими гостями  – учнями 4 класу навчально-виховного комплексу № 8.

Print Friendly, PDF & Email