Астрономічно-фізичний брейн-ринг серед коледжів і технікумів Харківського обласного методичного об’єднання

26 лютого 2020 р. на базі Коледжу Національного фармацевтичного університету відбулася інтелектуальна гра з фізики та астрономії серед коледжів і технікумів Харкова, яке проводило Харківське обласне методичне об’єднання викладачів фізики і астрономії.

Гру відкрила заступник директора з виховної роботи коледжу НФаУ Новакова Вікторія Сергіївна, яка побажала успіху усім командам.

Голова обласного методичного об’єднання викладачів фізики і астрономії Годована Ніна Борисівна подякувала організаційний комітет гри за можливість зустрітися інтелектуалам з 17 коледжів і технікумів в одній залі, нагадала правила гри та надала слово ведучій Золотницькій Ганні Леонідівні, викладачу вищої категорії коледжу НФаУ.

Питання до гри надіслали викладачі фізики і астрономії навчальних закладів, які брали участь у грі, оргкомітет відібрав 24 найкращих питання. Питання оголошувалось ведучою, а також це питання було видно на слайді (враховувалося, що не всі студенти гарно чують). Відповідь коментувалася і супроводжувалася фото, яке пояснювало відповідь на складні питання з фізики і астрономії.

Журі активно працювало і виявило переможців:

Третє місце – команда Електромеханічного коледжу Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова

Друге місце – команда Харківського  радіотехнічного коледжу і команда Комунального закладу охорони здоров’я Харківського обласного медичного коледжу

Перше місце – Команда Харківського коледжу будівництва, архітектури та дизайну (керівник: Маршала Н.М.)

Print Friendly, PDF & Email