Міжнародна дистанційна хімічна студентська науково-практична конференція «Хімія: виклики сьогодення»

                                           Шановні учасники та гості конференції!

Міжнародна дистанційна хімічна студентська науково-практична конференція «Хімія: виклики сьогодення»

          Міжнародна дистанційна хімічна студентська науково-практична конференція  у нашому закладі освіти стала вже традиційною й попри виклики, які посилає нам життя, ми продовжуємо працювати.

        «Хімія – це не лише професія чи кар’єра. Це–пристрасть, захоплення, пригода і саме життя у всіх його проявах» (Роалд Гоффман). Наша конференція підтверджує це, оскільки в ній беруть участь не тільки здобувачі освіти, які обрали хімічний напрям своєю професією. Результати своєї роботи презентували студенти, які навчаються у закладах освіти різних галузей, але хімія є в сфері їхньої зацікавленості.

Мета конференції  – обмін досвідом, обговорення актуальних питань розвитку хімічної науки, але, найголовніше, це– підтримка перших кроків наших здобувачів освіти у науці. Важливо навчити поставити питання, опрацювати план експерименту, провести дослідження, зробити висновки і презентувати свою роботу. Пошуково-дослідна робота здобувачів освіти є важливою частиною підготовки висококваліфікованого фахівця.

     Впевнена, що матеріали конференції будуть цікавими та корисними для всіх зацікавлених і, можливо, стануть своєрідним стартом для подальших досліджень.

Бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів та нових креативних ідей!

 

З найкращими побажаннями,

Директор Фахового коледжу НФаУ                           Тіна ПРОКОПЕНКО 

 

Інформаційний лист

Информационное письмо

INFORMATION SHEET

 

Матеріали конференції:
Print Friendly, PDF & Email